Hogyan működik?

A PRÓBAVERZIÓ csak 2 általános területet vizsgál, ezért nem ad teljes képet!
A teljes verzió 59 területet vizsgál, ebben vannak a specifikus területek mint például egészségügy. A kérdőív kitöltését lehetőleg asztali vagy laptop számítógépen végezze.
Ha nem jó email címet ad meg, akkor nem fogja megkapni az értékelést!

A GDPR előírásai sajnos nem egyszerűek, még az adatvédelmi szakértőknek is komoly fejtörést okoznak időnként. Az Adatsólyom használatával Ön a lehető legegyszerűbben mérheti fel vállakozása vagy szervezete GDPR megfelelőségét. Ha mégis elakad – segítünk.

Kitöltés

  1. Start: A kitöltés megkezdéséhez kattintson a lap alján lévő zöldeskék gombra.
  2. Kitöltés: (Általában 10 percet vesz igénybe.) Válaszolja meg a kérdéseket. Kérdésenként csak egy választ jelölhet meg.
  3. Egyszerű kérdések: A kérdéseket a lehető legegyszerűbben fogalmaztuk meg, természetesen megtartva az adatvédelmi szakmai pontosságot is.
  4. Fogalmak magyarázata: A nehéz fogalmakat egy kis ablakban megvilágítjuk. Ha a válasz fölé viszi a kurzort, akkor egy kis ablakban megjelenik a fogalom rövid magyarázata.
  5. Példák: A képernyő alján mindig hozunk egy egyszerű hétköznapi példát, hogy ennek alapján jól meg tudja érteni a kérdést.
  6. Állapotjelző: A képernyő tetején egy kék sáv mutatja, hogy hol tart éppen a kérdőív kitöltésében.
  7. Beküldés: Az utolsó kérdés megválaszolása után nyomja meg a Kész vagyok gombot.

Értékelés

  1. Értékelés: Néhány percen belül emailben megkapja az Adatsólyom értékelést. (Kérjük, hogy ellenőrizze a levélszemét (spam) mappát is, ha nem érkezett meg 5 percen belül az értékelés. Ha ott sem találja, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot.)
  2. Akcióterv: Tanulmányozza az értékelést, és ha meggyőződött az Adatsólyom valódi értékéről, akkor vásárolja meg a teljes terméket.