Hogyan működik?

A PRÓBAVERZIÓ csak 2 általános területet vizsgál, ezért nem ad teljes képet!
A teljes verzió 59 területet vizsgál, ebben vannak a specifikus területek mint például egészségügy. A kérdőív kitöltését lehetőleg asztali vagy laptop számítógépen végezd.
Ha nem jó email címet adsz meg, akkor nem fogod megkapni az értékelést!

A GDPR előírásai sajnos nem egyszerűek, még az adatvédelmi szakértőknek is komoly fejtörést okoznak időnként. Az Adatsólyom használatával Ön a lehető legegyszerűbben mérheti fel vállakozása vagy szervezete GDPR megfelelőségét. Ha mégis elakadsz, segítünk.

Kitöltés

  1. Start: A kitöltés megkezdéséhez kattints a lap alján lévő zöldeskék gombra.
  2. Kitöltés: (Általában 5 percet vesz igénybe.) Válaszold meg a kérdéseket egymás után. Kérdésenként csak egy választ jelölhetsz meg.
  3. Egyszerű kérdések: A kérdéseket a lehető legegyszerűbben fogalmaztuk meg, természetesen megtartva az adatvédelmi szakmai pontosságot is.
  4. Fogalmak magyarázata: A nehéz fogalmakat egy kis ablakban megvilágítjuk. Ha a válasz fölé viszed a kurzort, akkor egy kis ablakban megjelenik a fogalom rövid magyarázata.
  5. Példák: A képernyő alján mindig hozunk egy egyszerű hétköznapi példát, hogy ennek alapján jól meg tudja érteni a kérdést.
  6. Állapotjelző: A képernyő tetején egy kék sáv mutatja, hogy hol tartasz éppen a kérdőív kitöltésében.
  7. Beküldés: Az utolsó kérdés megválaszolása után nyomd meg a Kész vagyok gombot.

Értékelés

  1. Értékelés: Néhány percen belül emailben megkapod az Adatsólyom értékelést. (Kérjük, hogy ellenőrizzed a levélszemét (spam) mappát is, ha nem érkezett meg 5 percen belül az értékelés. Ha ott sem találod, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot.) Az ingyenes verzió csak 2 területet vizsgál az 59-ből, így nem biztos, hogy a teljes vizsgálat is ugyanezt az eredményt fogja mutatni.
  2. Akcióterv: Tanulmányozd az értékelést, és ha meggyőződtél az Adatsólyom valódi értékéről, akkor vásárold meg a teljes terméket.